Streaming

Streaming

 

Live streaming on videokuvan ja äänen lähettämistä suorana lähetyksenä internettiin.

Käytämme globaaleja CDN streaming -palveluntarjoajia, joilla on verkkokapasiteettia tuhansille samanaikaisille katsojille kerralla. Tämän ansiosta voimme tarjota katsojillemme häiriöttömän ja pätkimättömän streaming katselukokemuksen.

Pieni tai iso tapahtuma, tuomme sen suorana streaming lähetyksenä nähtäväksi tuhansille ihmiselle ympäri maailmaa helposti ja mutkattomasti. Tuotantotiimimme on kokenut ja joustava, jonka ansiosta voit huolella jättää streaming tilaisuutesi meidän hoidettavaksemme.

Katso suoria lähetyksiä tai tallenteita menneistä lähetyksistämme osoitteessa:

www.julkinen.fi

 

POWERPOINTIT, VIDEOKUVA JA CHAT NÄKYY SAMALLA NÄYTÖLLÄ

  • ei tarvitse latailla esitysmateriaalia erikseen
  • ei tarvitse asentaa erillistä chat -ohjelmaa

EI ERILLISIÄ OHJELMISTOASENNUKSIA KATSOJALLE

  • vain internet selain riittää

ASIAKKAALLE HELPPO TOTEUTTAA

  • ei tarvitse lähetellä powerpointteja erikseen palveluntarjoajalle
MESSUT / KOKOUKSET

Onko yrityksesi järjestämässä messuja ja haluaisit lähettää live messuraportteja netissä? Vai haluaisitko kenties esitellä yrityksesi uusia tuotteita messuilta ihmisille internetin välityksellä?

Kattavat messuraportit, live tuotelanseeraukset, messutapahtumien esittelyt ym. toteutamme mutkattomasti ja heti tuhansille ihmisille nähtäväksi internettiin. Kysy lisää!

URHEILUKILPAILUT

Haluaisitko saada urheiluseuranne joukkueen pelin taltioituna suorana lähetyksenä nettiiin? Toteutamme live -taltioinnin monikameratuotantona, missä käytämme yleensä 1-4 kameraa. Tarvitsemme vain internetyhteyden ja tapahtuma on valmiina taltioitavaksi.

Tapahtumasta tehdään myös tallenne, jotta video on katsottavissa  myöhemmin uudelleen. Lisätietoja!

KONSERTIT

Toteutamme myös konserttitaltioinnit monikameratuotantona suorana nettiin. Tuotannoissa käytämme 1-4 kameraa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tyypillinen tuotantotiimi konserteissa 0n ohjaaja, 4 kameramiestä / kameraa, miksaaja. Tuotannosta on saatavissa myös jälkitallenne, jotta konsertti on katsottavissa myöhemmin uudelleen. Kysy lisää!

MUUT LIVE TAPAHTUMAT

Kokoukset, teatteriesitykset, infotilaisuudet, tuote-esittelyt. Lisätietoja!

Streaming -palvelumme tarjoaa tapahtuman katselemisen perinteisten jakelukanavien lisäksi myös mobiililaitteista (Android, iPhone, Windows). 
Kysy tästä palvelusta lisää!

LISÄTIETOJA

MUUT PALVELUT: