Video

Video

 

Mediatuotanto Kultainen Leikkaus toteuttaa videot vuosien kokemuksella ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Asiakkaitamme ovat yritykset, mainostoimistot, järjestöt, yhdistykset, urheiluseurat ja tv -kanavat kotimaassa ja ulkomailla.

Tuotantoryhmällämme on vuosien kokemus ammattituotannoista (esim. valtakunnalliset tv -kanavat ja netti -tv) ja vaativimmissakin tuotannoissa sormi ei mene suuhun.

4K ja SUPER SLOWMOTION videotuotanto

Uusi 4K kamera -tekniikkamme mahdollistaa 4x kuvatarkkuuden perinteiseen fullHD materiaaliin verrattuna. Videomateriaali kuvataan 4K:na ja on käytettävissä sellaisenaan mainos-, tv- ja elokuva- tuotannoissa. Video voidaan myös kompressoida fullHD muotoon terävämpänä ja värikylläisempänä fullHD videona.

Videoformaatit:

  1. 4k/UHD 10 bit Prores 4:2:2 HQ
  2. 2k/1080p 12 bit Prores 4:4:4
  3. DPX 10-Bit and 12-Bit RAW

Kysy lisätietoa!


SUPER SLOWMOTION -tekniikka. Normaali tuotantotason videokamera pystyy toistamaan max 50 fps:n (kuvaa sekunnissa) videokuvaa. Uusin kameratekniikkamme, mahdollistaa ällistyttävän tyylikkään ja tarkan videokuvan parhaalla mahdollisimmilla resoluutiolla esim. 2K resoluution videokuva 240 fps. Tämä mahdollistaa äärimmäisen hienot ja sulavat hidastukset ja mainosfilmisi saa aivan uuden ulottuvuuden!Slowmotion 960 fps:

Steadicam kuvauspalvelu

Mediatuotanto Kultainen Leikkauksen Steadicam -palvelu mahdollistaa ammattimaisen ilmeen tuotantoosi. Silkinpehmeä ja tasainen kuva on kuvauslaatua parhaimmillaan. Steadicam videokuvaus sopii mainokseen, yritysvideoon, esittelyvideoon ym. tuotantoon, missä paras on ainoa vaihtoehto.

Jätä kännykkäkamerasi taskuun lämmittämään ja ota meihin yhteys!


Videotuotannot:

YRITYSVIDEO

Haluatko nostaa yrityksesi profiilia? Haluatko erottua kilpailijoista? Yrityksemme tuottaa yritysvideot tarkasti, intohimolla ja kustannustehokkaasti. Kerro tarpeesi, niin luomme sinun budjetille kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Pieni tai iso tarve, niin ota yhteyttä.

DIGIMAINONTA

Haluatko mainostaa tuotettasi edullisesti Youtubessa? Jo televisio mainontaa suositummaksi markkinointikanavaksi on tullut Youtube mainonta. Se tavoittaa heti miljoonia ihmisiä ja uuden tuotteesi tai palvelusi arvo kasvaa samantien.

Meillä on uusimmat ja tehokkaimmat työkalut nettimainonnan tuottamiseen, joista meillä on jo kertynyt hyvä kokemus.

OLE VIRAALI JA SIJOITA DIGIMAINONTAAN.

MAINOSVIDEO

Haluatko lanseerata yrityksesi uuden palvelun tai tuotteen? Kattava mainosvideo -palvelumme saa tuotteesi näyttämään uudelta, erinomaiselta ja hienolta.

Tuotannot suunnitellaan, valaistaan, kuvataan, leikataan, äänitetään kokeneen tuotantotiimimme toimesta, laadusta tinkimättä. Kysy lisää!

TAPAHTUMATALTIOINTI VIDEO

Onko yritykselläsi tapahtuma, mikä pitäisi videoida? Messutapahtuma, infotilaisuus, esittelytilaisuus, yrityksen vuosijuhla – ota yhteys Mediatuotanto Kultaiseen Leikkaukseen.

Määritämme kokeneen tuiotantotiimimme projektiin, sinun tarpeidesi mukaisesti. Tuotantotiimissämme on usein 3 henkilöä ohjaaja/kuvaaja, kuvaaja ja äänittäjä. Ota yhteyttä!

Kysy palvelusta lisää!

LISÄTIETOJA

MUUT PALVELUT: