Webcast

Webcasting

 

Webcasting tarkoittaa videokuvan ja/tai äänen lähettämistä livenä internetin kautta. Webcastingiin kuuluu myös interaktiivisuus eli katsoja voi lähetyksen aikana lähettää kuvattavalle kohteelle esim. luennoitsijalle suoraan kysymyksiä/palautetta.

Webcasting -lähetykseen voidaan liittää mm. puhujan/luennoitsijan esitysmateriaali, powerpoint -kalvoja, valokuvia ja muita elementtejä, tekstejä (pdf, doc), animaatioita, grafiikkaa, taulukoita.

Webcasting -lähetyksissä käytämme kansainvälisesti tunnettuja jakeluoperaattoreita, joilla on verkkokapasiteettia tuhansille samanaikaisille katsojille kerralla. Tämä takaa katsojalle mutkattoman ja pätkimättömän webcasting -lähetyksen.

Katso suoria lähetyksiä tai tallenteita menneistä lähetyksistämme osoitteessa:

www.julkinen.fi

 

POWERPOINTIT, VIDEOKUVA JA CHAT NÄKYY SAMALLA NÄYTÖLLÄ

  • ei tarvitse latailla esitysmateriaalia erikseen
  • ei tarvitse asentaa erillistä chat -ohjelmaa

EI ERILLISIÄ OHJELMISTOASENNUKSIA KATSOJALLE

  • vain internet selain riittää

ASIAKKAALLE HELPPO TOTEUTTAA

  • ei tarvitse lähetellä powerpointteja erikseen palveluntarjoajalle
SEMINAARIT, LUENNOT, KOULUTUS JA TUKI

Haluatko yrityksesi seminaari -tapahtuman tai luennon  näkyvän tuhansille katsojille livenä ympäri maailmaa? Webcastilla tavoitat kuulijakuntasi vaivattomasti ja edullisesti. Webcast säästää aikaa ja rahaa, kun yrityskumppanisi voivat katsella seminaaria/luentoa omassa kotimaassaan, omassa työpisteessään, internetin välityksellä.

Webcast on myös vihreä – ei turhaa ympäristön saastuttamista kun matkustuskulut ovat 0 e.

Kysy lisää!

OSAVUOSIKATSAUS

Globaalin yrityksesi osavuosikatsaus on hyvä julkistaa webcastina maailman laajuisesti. Sijoittajat ja osakkaat saavat reaaliaikaisen webcast-lähetyksen ansiosta tiedon yrityksen tuloksesta – vaivattomasti, mistä päin maailmaa tahansa.

Sinun tarvitsee vain nauttia yrityksesi kasvusta – me huolehdimme webcast -lähetyksen käytännön toteutuksesta 110 %.

Kysy lisätietoja!

YRITYSVIESTINTÄ

Kaikki yritysviestintä on mutkatonta hoitaa webcastinä. Ei tylsää sähköposti – tai printtimediaa vaan mielenkiintoinen, moderni, interaktiivinen tapa kertoa yrityksesi asioista. Tietokone, tabletti, älypuhelin – lähetyksemme näkyvät sieltäkin.

Tuotannot tehdään yleensä 1-3 kameralla. Kysy lisää!

TUOTELANSEERAUKSET JA TUOTE-ESITTELYT

Haluatko esitellä uuden tuotteesi näyttävästi ympäri maailmaa? Teemme tuotelanseeraukset ja esittelyt webcastina edullisesti, mutkattomasti ja tehokkaasti. Käytämme globaaleja jakeluoperaattoreita webcast -lähetyksien toteutuksessa. Näin varmistamme häiriöttömän ja sujuvan lähetyksen kaikille ja kaikkialle. Kysy lisätietoja!

  • EDULLINEN 100%
  • NOPEA 100%
  • INTERAKTIIVINEN 100%
  • YMPÄRISTÖ YSTÄVÄLLINEN 100%
  • MODERNI 100%

Kysy tästä palvelusta lisää!

LISÄTIETOJA

MUUT PALVELUT: